Avdelingen for traumatologi og traumatologisk og ortopedisk kirurgi ved Hospital Clínica Benidorm dekker diagnose og behandling av skader i bevegelsesapparatet, ved poliklinikken, sykehusinnleggelse, kirurgi og øyeblikkelig hjelp.

De siste årene har det skjedd imponerende fremskritt innenfor spesialiteteten traumatologi og ortopedisk kirurgi, både kvantitativt og kvalitetsmessig, særlig når det gjelder utviklingen av nye teknikker innen diagnostikk og terapi. Vår klinikk har alle nødvendige undersøkelsesteknikker tilgjengelig for å kunne stille en rask og nøyaktig diagnose, og har også et erfarent team av spesialister på fagområdet.

I tillegg har traumatologi- og ortopediavdelingen ved Hospital Clínica Benidorm siden 2007 en spesialenhet, enheten for artroskopisk skulderkirurgi (UCAH).

Enheten benytter seg også av de nyeste teknikkene innen artroskopisk kne- og hoftekirurgi, der en rivende utvikling har ført til at man nå kan behandle sykdommer der dette ikke var mulig før.

UCAH har i tillegg innlemmet de nyeste teknikkene innen biologisk kirurgi (blodplasma beriket med blodplater, stamceller osv.) som forbedrer behandlingen av de ulike skulder-, kne- og hoftesykdommene.

 

  Spesialister

Dr. Antonio Blasco Alberdi

Dr. Alfredo Sánchez Martín

Dr. Ibo van der Haven

Dra. Carmen Ruiz Ferreiro