Legeteamet for allmenn- og fordøyelseskirurgi på Hospital Clinica Benidorm har lang erfaring og aktivitet i større ambulatorisk kirurgi og arbeider i moderne operasjonsrom utstyrt med den nyeste teknologien. I tillegg samarbeider tjenesten med de beste spesialistkirurger i Valencia området. Våre kirurger utfører:

 

Allmenn kirurgi: Medisinske kirurgiske behandlinger som inkluderer godartede lesjoner av myke vev som lipomer, epidermale cyster og fordøyelsessystem

Fordøyelseskirurgi: Inkluderer alle medisinske kirurgiske behandlinger av godartede eller ondartede patologier i fordøyelsessystemet, fra spiserøret til anus. De er delt inn i:

  • Abdominalveggkirurgi: Medisinsk kirurgisk behandling av brokk og eventrasjoner.
  • Kolorektal kirurgi: Inkluderer kolon- og endetarmsoperasjoner av godartede og ondartede patologier. For eksempel: tykktarmskreft, divertikulitt, hemorroider og fissurer.
  • Gastroøsofageal kirurgi: Medisinsk kirurgisk behandling i spiserøret og magen. For eksempel: achalasia, hiatus brokk og magekreft.
  • Hepatobiliopankreatisk kirurgi: Medisinsk kirurgisk behandling i lever, bukspyttkjertel og gallekanaler. For eksempel: kolecystektomi, lever- og bukspyttkjertelenes neoplasmer.

Endokrin kirurgi: Medisinsk kirurgisk behandling som for eksempel kirurgi i binyrene og skjoldbruskkjertel.

Fedme og metabolsk kirurgi

https://www.clinicabenidorm.com/unidades-referencia/unidad-obesidad/

Patologi/vevsprøve av brystene

Onkologisk kirurgi

https://www.clinicabenidorm.com/unidades-referencia/instituto-tratamiento-integral-cancer/

De medisinske kirurgiske behandligene ved avdelingen for almenn- og fordøyelseskirurgi er alt fra åpen eller tradisjonell kirurgi, gjennom snitt i områdene som skal behandles; eller med laparoskopisk/kikkhulls kirurgi, som er en minimal invasiv kirurgisk teknikk hvor kirurgen gjennomfører operasjonen med svært små snitt for å nærme seg området som skal behandles ved hjelp av et kamera som styrer prosedyren med større presisjon. Den minimale invasive teknikken med laparoskop gir raskere rekonvalesentid og det er færre komplikasjoner.

 

Spesialister

Dr. Antonio Alberola

Dr. Martin Johan Rongen

Dra. Beatriz Garrido Benito