De Afdeling Traumatologie en Orthopedische en Traumatologische Chirurgie van Hospital Clínica Benidorm houdt zich bezig met de diagnose en behandeling van letsels van het bewegingsapparaat op het gebied van polikliniek, ziekenhuis, chirurgie en spoedeisende hulp.

In de afgelopen jaren is de ontwikkeling in het specialisme van Traumatologie en Orthopedische Chirurgie indrukwekkend geweest, zowel kwantitatief als kwalitatief, voornamelijk wat betreft de ontwikkeling van nieuwe technieken op het gebied van diagnose en therapie. Ons ziekenhuis beschikt over alle benodigde technieken voor een snelle en nauwkeurige diagnose zowel als een expert team van specialisten.

Tevens beschikt de Afdeling Traumatologie en Orthopedie van Hospital Clínica Benidorm sinds 2007 over een gespecialiseerde unit: het Centrum voor Arthroscopische Schouderchirurgie.

Dit centrum gebruikt ook de laatste technologieën op het gebied van arthroscopische knie- en heupchirurgie met een zeer belangrijke voorsprong dat de mogelijkheid aanbiedt om aandoeningen te behandelen die tot op heden nooit behandelbaar waren.

Het UCAH heeft tevens nieuwe chirurgische biologie technieken (plasma verrijkt met bloedplaatjes, stamcellen, enz.) die de aanpak van behandelingen van aandoeningen op gebieden van schouder, knie en heup bevorderen.

 

  Specialist

Dr. Antonio Blasco Alberdi

Dr. Alfredo Sánchez Martín

Dr. Ibo van der Haven

Dra. Carmen Ruiz Ferreiro