Het team van de dienst voor Algemene Chirurgie en Maag-Darm ziekten van Hospital Clínica Benidorm heeft een uitgebreide ervaring en beroepsbezigheden operaties met eendagsopname en voert hun operaties uit in moderne operatiezalen die uitgerust zijn met de laatste technologische ontwikkelingen. Daarnaast werkt de dienst samen met de beste gespecialiseerde chirurgen van de Valenciaanse Gemeenschap. Onze chirurgen houden zich bezig met:

Algemene Chirurgie: Medische chirurgische behandelingen van goedaardige aandoeningen van zachte weefsels zoals lipomen, epidermale cysten en het spijsverteringskanaal.

Maag-darm-lever Chirurgie: Omvat alle medische chirurgische behandelingen van goedaardige of kwaadaardige pathologieën van het spijsverteringsstelsel, van de slokdarm tot de anus. Het is verdeeld in:

  • Buikwand Chirurgie: medische chirurgische behandelingen van buikwandbreuken en eventraties.
  • Colorectale Chirurgie: het omvat chirurgie van de dikke darm en de endeldarm van goedaardige en kwaadaardige pathologieën. Bijvoorbeeld: darmkanker, diverticulitis, aambeien en fissuren.
  • Gastro-oesofageale Chirurgie: chirurgische medische behandelingen van de slokdarm en de maag. Bijvoorbeeld: Achalasie, hiatus hernia, maagbreuk.
  • Hepato-pancreato-biliaire Chirurgie: medische chirurgische behandelingen van de lever, alvleesklier en galwegen. Bijvoorbeeld: cholecistectomie (galblaas verwijdering), lever-en alvleesklier tumoren.

Endocriene Chirurgie: Medisch Chirurgische behandelingen, zoals bijvoorbeeld, bijnier-en schildklier chirurgie.

Bariatrische Chirurgie

Pathologie van de Borst

Oncologische Chirurgie

 

De medisch/chirurgische behandeling van de dienst Algemene Chirurgie en Maag-darm ziekten kan worden benaderd vanuit de open of de traditionele chirurgie door middel van incisies in de behandelde gebieden; of met laparoscopische chirurgie, een techniek die verschillende kleine incisies gebruikt om het gebied te benaderen met de hulp van een camera die de procedure met grotere precisie leidt.

Specialisten

Dr. Antonio Alberola

Dr. Martin Johan Rongen

Dra. Beatriz Garrido Benito