Hvordan bli kvitt ufrivillig urinlekkasje

Gynekologisk avdeling på Hospital Clinica Benidorm tilbyr kirurgisk behandling for problemer med urinlekkasje (Stress-inkontinens) med TOT teknikken (Tensjonsfri Obturator Tape)

Denne teknikken er meget effektiv i tilfeller av urininkontinens pga anstrengelser, den type ufrivillig urinlekkasje, forårsaket av for eksempel hoste, nysing, trening ,løft eller annen type fysisk anstrengelse.

Den kirurgiske teknikken av stress-inkontinens er en enkel og effektiv operasjon som gjør at pasienten kan komme hjem 24 timer etter operasjonen og gjenopprette raskt sitt daglige liv.

aria rápidamente.

Det er en revolusjonerende prosedyre hvor resultatene etter inngrep på stressinkontinens har forandret seg helt i det siste tiåret.

Tidligere ble det gjort komplekse intervensjoner ofte med dårlig resultat, inkontinens ble ikke helt korrigert og pasienten hadde ofte problemer med å urinere.

Teknikken innebærer bruk av et nytt konsept, ved bruk av “spenningsfrie bånd”. Selv om det finnes ulike prosedyrer, er den mest populære TOT (Tensjonsfri Obturator Tape)

Det blir satt inn et “bånd” via vagina (det er et syntetisk bånd, en porøs netting av nytt material som ikke blir avvist av kroppen). Dette blir vanligvis gjort under full eller spinalanestesi, uten sammensying. Dette båndet erstatter nerven som ble skadet etter fødsler eller i løpet av årene.

Da det ikke er sydd, blir båndet integrert i kroppen som en ny muskel som går til nervene og gir en elastisk støtte til urinrøret, og korrigerer inkontinens på en svært naturlig måte.

Effekten er umiddelbar, men vi må insistere på at det bare gjelder stress-inkontinens, og det er svært viktig å unngå fysisk anstrengelse og løfte tungt de første månedene, før kroppen har “absorbert” nettingen.

Effekten er effektiv og “for evig”, om riktige forholdsregler er tatt.

24 timer på sykehuset

Den gynekologiske avdelingen pâ HCB tilbyr en legerunde når det gjelder denne behandlingen:

  1. På første besøk til spesialisten, med informasjon og vurdering, blir det avgjort hvilken type inkontinens pasienten lider av og om det er egnet for kirurgi, om ikke, hva slags andre behandlinger kan blir utført.
  1. Etter å ha bestemt kirurgi, bør pasienten kun gå gjennom den pre-operative konsultasjonen med anestesilegen.
  1. Pasienten gjennomgår operasjonen og er ute av sykehuset etter 24 timer og raskt tilbake til sitt daglige liv. 
  1. HCB tilbyr 3 måneders oppfølging og muligheten til å drive terapi og bekkenbunnstrening .

 

Cirka 50% av alle kvinner lider av inkontinens på et eller annet tidspunkt, men mange av dem skjuler det pga beskjedenhet , uten å finne effektive løsning på problemet . Derfor er det viktig å oppsøke gynekolog eller fastlegen å avgjøre hvilken grad og type inkontinens du lider av og dermed være i stand til å finne en løsning.

 

  Spesialist

Dr. Javier Server Gosálvez

Vårt team for pasientservice kan gi deg den informasjonen du behøver angående denne behandlingen:

Fornavn*

Etternavn

Telefon

e-post*

Forsikring

Jeg har lest og aksepterer personlige vilkår