Cabecera-NL

De problemen van inspannings incontinentie (urineverlies in relatie met het hoesten, niezen, het tillen van gewicht of fysieke inspanning etc.) beginnen, behalve door ziektes of andere vormen van meer uitzonderlijke complicaties, na één of meer bevallingen. Als de aandoening niet wordt behandeld, kan de incontinentie een verergering van de klachten geven en blijft dit een probleem naast uw andere leeftijdsproblemen.

De Dienst voor Urine-incontinentie en Bekkenbodem van Hospital Clínica Benidorm biedt gepersonaliseerde behandelingen die aangepast zijn aan het probleem van elke vouw. Aangezien elke patiënt, en ook in elke leeftijdscategorie, de mate van incontinentie verschillend kan zijn, zullen de voorgestelde behandelingen per geval worden aangepast.

De beste manier om elke patiënt een persoonlijke en integrale behandeling te kunnen bieden gaat via een protocol dat samenwerking vergt van een multidisciplinair team: een gynaecoloog die gespecialiseerd is in bekkenbodem en gynaecologische chirurgie maakt een eerste beoordeling van de patiënt; vervolgens krijgt de patiënt hulp en een tweede mening van een revalidatiearts en zijn team van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in bekkenbodem therapieën.

Om een zo doeltreffend mogelijke behandeling aan te kunnen bieden, loopt de patiënt een heel medisch trayect af, waarbij men op elk moment kan waarnemen hoe de ontwikkelingen zijn, hoe de gezondheidstoestand is en wat de therapeutische behoeften van de patiënt zijn.

INCONTINENCIA-2 INCONTINENCIA-3 INCONTINENCIA-4

Specialisten

 Gynaecoloog, Bekkenbodem en Gynaecologische Chirurgie

Dr. Javier Server

 

Revalidatiearts

Dr. Fernando Verdú

AFSPRAKEN EN INFORMATIE
Telefoon: 96 585 38 50

incontinenciahcb@clinicabenidorm.com
Adres: Avda. Alfonso Puchades, 8 – 03501 Benidorm

 

plano-clinica